Маркетинг у сферах діяльності - Милько, Інна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки до проведення практичних занять містять структуру освітнього компонента, теми практичних занять, питання до обговорення, практичні завдання. Рекомендовано здобувачам вищої освіти 2 курсу спеціальності 075 «Маркетинг» денної форми здобуття вищої освіти
ВСТУП
1. СТРУКТУРА ОСВІТНЬОГО КОМПОНЕНТА
2. ТЕМИ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ
Змістовий модуль 1. Основні принципи управління маркетингом компанії на споживчому, промисловому
Keywords: маркетинг; 339.138(072)