Health and Structure of Morbidity College Students - Savchuk, Sergiу; Kovalchuk, Volodymyr; Савчук, Сергій; Ковальчук, Володимир (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
The article presents data on the prevalence of diseases among the students Lutsk National Technical University, based on a detailed medical review.У статті представлено дані про поширеність захворювань серед студентів Луцького національного технічного університету на основі детального медичного огляду.
Здоров’я й структура захворюваності студентів коледжу
Keywords: chronic disease; students; disease; epidemic outbreaks; хронічні захворювання; студенти; хвороби; епідемічні спалахи