Роль податку на нерухомість в соціальній політиці країни з транзитивною економікою - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M.; Карлін, Микола Іванович; Karlin, Mykola І. (Національна академія наук України, Інститут демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи НАН України, 2009)
Проаналізовано значення податку на нерухоме майно як інструменту вирівнювання диспропорцій у доходах фізичних осіб в Україні, обгрунтувано доцільність його введення з точки зору соціальної справедливості та забезпечення соціальної стабільності в країні.The value of property tax as instrument of smoothing disproportions in the profits of physical persons in Ukraine is analysed, reduced expedience of his conduct from point of social justice and providing of social stability in a country.
Role of property tax in the social policy of country with a transitive economy
Бобох Наталія Миколаївна - кандидат економічних наук, ст. викладач кафедри економічної теорії Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: податок на нерухомість; tax property; соціальна політика; social policy; країна з транзитивною економікою; country with a transitive economy