Маркетингова діяльність сільськогосподарських підприємств - Застрожнікова, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено маркетингову діяльність сільськогосподарських підприємств
Keywords: маркетингова діяльність; сільськогосподарські підприємства