Лікувальний та реабілітаційний масаж : програма нормативної навчальної дисципліни - Тучак, Анатолій Михайлович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є набуття студентами теоретичних знань та практичних вмінь застосовувати види масажу як в спортивній, так і в лікувальній практиці.
Програма навчальної дисципліни «Лікувальний та реабілітаційний масаж» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності 8.01020302 «Фізична реабілітація».