Основи оптичної спектроскопії: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Галян, Володимир Володимирович; Halian, Volodymyr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
«Основи оптичної спектроскопії» є одним із навчальних курсів, які читаються для студентів спеціальності фізика. Програма відповідає навчальному курсу для студентів фізичного факультету спеціальності «Фізика» Вивчення спецкурсу передбачає знання студентів загального курсу фізики та фізики твердого тіла і містить послідовний виклад принципів дії джерел і приймачів випромінювання, фільтруючих випромінювання систем та спектральних приладів.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни "Основи оптичної спектроскопії" підготовки магістра спеціальності 8.04020301 «Фізика»
Keywords: оптична спектроскопія; фізика