Білінійні наближення класів $ $ B_ {{p,\theta}}^{\varOmega} $ $ періодичних функцій багатьох змінних - Solich, Kateryna; Соліч, Катерина (Інститутом математики НАНУ., 2010)
Одержано точні за порядком оцінки найкращих білінійних наближень класів $B ^{\Omega}_{p,\theta}$ періодичних функцій багатьох змінних у просторі $L_{q}$
Keywords: білінійні наближення; класи $ $ B_ {{p,\theta}}^{\varOmega} $ $