Інформаційно-аналітичне забезпечення безпеки бізнесу: робоча програма навчальної дисципліни в рамках надання освітніх послуг військовослужбовцям Збройних Сил України, звільненим у запас або відставку за програмою «Менеджмент безпеки бізнесу» - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Робоча програма навчальної дисципліни складається з такого змістового модуля: 1. Основи інформаційних технологій.
Робоча програма навчальної дисципліни в рамках надання освітніх послуг військовослужбовцям Збройних Сил України, звільненим у запас або відставку за програмою «Менеджмент безпеки бізнесу».
Keywords: інформаційно-аналітичне забезпечення; безпека; бізнес; informational and analytical support; security; business