Правове регулювання боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил : практикум - Шевчук, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Практикум укладено з метою забезпечення самостійної роботи здобувачів вищої освіти при вивченні вибіркового освітнього компонента «Правове регулювання боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил». Навчально-методичне видання розраховане на здобувачів вищої освіти за спеціальністю 081 Право освітнього ступеня магістра денної та заочної форм навчання.
Keywords: нормативно-правове закріплення відповідальності за митні правопорушення; 343.359.3(076)