Україна – Канада: сучасні наукові студії - Лесик, Ірина Валеріївна; Міщук, Інна Михайлівна; Мірончук, Тетяна; Одарчук, Наталія Андріївна; Василенко, Ольга Вікторівна; Гончарук, Світлана Вікторівна; Малімон, Леся Костянтинівна; Кушнерук, Світлана Миколаївна; Ботвінко-Ботюк, Олена Миколаївна; Коляда, Еліна Калениківна; Мусійчук, Тетяна; Бойчук, Валентина Михайлівна; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У міжнародній колективній монографії вміщено найновіші українсько-канадські суспільно-політичні, історичні, соціально-економічні, філологічні, культурно-освітні та педагогічні дослідження в галузі сучасного канадознавства. Видання складається з трьох книг: перші дві – українською мовою,третя – англійською. Подібне видання виходить в Україні вперше. Для науковців, аспірантів і докторантів, студентів, магістрів і викладачів факультетів міжнародних відносин, іноземної філології, історії, політології та національної безпеки, філології й журналістики, економіки та управління, педагогічної освіти й соціальної роботи, для осередків канадознавста в Україні, українських студій у Канаді, а також усіх, хто цікавиться дослідженнями україно-канадської співпраці в різних сферах.
Ukraine – Canada: Modern Scientific Studios
Keywords: канадознавство; Canadian Studies