Фінансовий облік та оподаткування - Кулинич, Мирослава Богданівна; Сафарова, Анна Таджидінівна; Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях до виробничої практики наведено тематичний план практики, її зміст, вимоги до оформлення звіту з практики та критерії його оцінювання. Навчально-методичне видання містить перелік первинних документів, які повинен опрацювати здобувач на підприємстві. Рекомендовано здобувачам освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітня програма Облік і оподаткування.
Keywords: Фінансовий облік та оподаткування; M 40; M 41; M 49; H 25; 657.15:336.221(072)