Практика навчальна лексикографічна : силабус навчальної практики - Бєлих, Оксана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус навчальної дисципліни «Практика навчальна лексикографічна», підготовки першого (бакалаврського) рівня, галузі знань 01 Освіта / Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (німецька)) / за освітньо-професійною програмою Середня освіта. Німецька мова
Метою навчальної дисципліни «Практика навчальна лексикографічна» є формування у студентів необхідних компетентностей, достатніх як для вільного користування лексикографічними джерелами сучасної німецької мови, так і для укладання власного мінісловника до обраної лексичної теми.
Keywords: силабус до освітнього компонента