Проблеми ідентифікації Інтернет-ЗМК - Самуляк, Оксана В.; Samyliak, O. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті осмислено проблему ідентифікації мережевих ЗМІ, виведено ряд критеріїв, які характеризують Інтернет-медіа. The article intelligently identify the problem of network media, printed a number of criteria that characterize the Internet media.
The Problems jf Identifying Internet Media
Keywords: комунікація; communication; Інтернет-ЗМІ; online media; журналістика; journalism