До проблеми управління загальноосвітнім навчальним закладом у сучасних умовах - Алендарь, Надія Іванівна; Alendar, Nadia I. (Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, 2015)
Сьогодення вимагає нових підходів до управління сучасним загальноосвітнім навчальним закладом.Особливо актуальною залишається проблема підготовки керівників ЗНЗ, які, на жаль, не завжди мають спеціальну менеджерську освіту. Мета статті – розглянути особливості управління загальноосвітнім навчальним закладом у сучасних умовах, нові вимоги до професійної діяльності керівника загальноосвітнього навчального закладу. Today requires the new going near a management modern general educational establishment. Especially actual is a problem of preparation of leaders of general educational establishments, which not always have the special manager’s education. Purpose of the article – to consider the features of management general educational establishment in modern terms, new requirements to professional activity of leader of general educational establishment.
Managing comprehensive educational institution in modern conditions
Keywords: загальноосвітній навчальний заклад; керівник ЗНЗ; управління; управлінська діяльність; управління навчальним закладом; general education; Director; Management; Management activities; school management