Сучасний стан податкової системи України та перспективи розвитку - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, I. O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті розглянуто сучасний стан податкової системи України, проаналізовано її вплив на економіку країни. Окреслені основні напрями підвищення ефективності її функціонування та подальшого розвитку. The article considers the contemporary state of the Ukrainian tax system and analyzes its influence upon the country’s economy. Certain basic directions of increase of efficiency of its functioning and subsequent development.
Contemporary state of tax system of Ukraine and prospect of its development
Keywords: Податки; податкова система; ВВП; податковий тиск; податкові надходження; Taxes; tax system; gross domestic product; tax pressure; taxes receipts