Особливості функціонування Церкви Дієго Марадони в Аргентинській Республіці - Кулик, Сергій Михайлович; Тарадюк, Роман (My University, 2025)
Розглянуто особливості заснування, функціонування і поширення «Церкви Руки Бога» в Аргентині. Ця церква названа на честь «зірки» світового футболу, відомого аргентинського нападника Дієго Марадони. Саме його спортивні досягнення, походження, політично заангажовані висловлювання, поведінка на полі і в повсякденному житті є однією з причин його обожнювання.
Keywords: Дієго Марадона; «Церква Руки Бога»; «Церква Марадони»; D10S; 323(82):[796.332.071(092):272/273-236.7