НR-менеджмент: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є сутність системи зв’язків організації (фірми) з цільовою аудиторією та її елементів, закономірності й випадковості їх виникнення, функціонування та розвитку, принципи і методи діяльності з формування та управління громадською думкою в інтересах організації і громадськості. Міждисциплінарні зв’язки: "Менеджмент", "Соціологія", "Соціально-текстологічний аналіз", "Системологія", "Інформаційно-аналітична робота". Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: Змістовий модуль І. Теоретичні аспекти управління у сфері зв'язків з громадськістю Змістовий модуль ІІ. Галузеві особливості зв'язків з громадськістю
Робоча програма навчальної дисципліни „HR-менеджмент” для студентів галузі знань 0201 «Культура» спеціальності 8.02010501 «Документознавство та інформаційна діяльність», 7.02010501 «Документознавство та інформаційна діяльність»
Keywords: НR-менеджмент; зв'язки з громадськістю