Реалізація ідеї формування у студентської молоді патріотичних цінностей при засвоєнні курсу «Дитяча література» - Терпелюк, Світлана Іванівна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Стаття розглядає принципи, на основі яких ґрунтується система цінностей та сутність ціннісних орієнтирів у вихованні всебічно розвиненої особистості, проблему формування у студентської молоді патріотичних цінностей при вивченні курсу «Дитяча література», розкриває педагогічні умови реалізації цієї ідеї у навчально-виховному процесі вищої школи. The article examines principles on the basis of that the system of values and essence of the valued reference-points are founded in education of the all-round developed personality, forming problem for the student young people of patriotic values at the study of course "Child's literature", exposes the pedagogical terms of realization of this idea in the educational-educator process of higher school.
The realization of ideas in generating Student Youth patryotycheskyh tsennostey at usvoenyy course "children's literature"
Keywords: система цінностей; патріотичні цінності; дитяча література; виховний потенціал дитячої літератури; всебічно розвинена особистість; system of values; patriotic values; child's literature; educator potential of child's literature; all-round developed personality