Рефлексотерапія в лікуванні амбулаторних хворих - Сергеєв, В.; Грейда, Н.; Усова, О.; Sergeyev, V.; Greida, N.; Usova, O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Голкорефлексотерапія – ефективний метод у лікуванні хворих з остеохондрозами, радикулоневритами, запаленням лицевого, трійчастого нервів. Комбінований метод, який використовується у виснажених хворих, ефективний і полягає в сполученні методів східної та традиційної медицини. Acupuncture is an effective method of treating patients with osteochondrosis, radiculoneuritis, inflammation of facial, trigeminal nerves. Combined method that is used among patients is effective and lies on the principle of applying the methods of Eastern and traditional medicine.
Reflexotherapy in Outpatient Treatment
Keywords: голкотерапія; комбінована терапія; остеохондроз; неврит; acupuncture; combined therapy; osteochondrosis; neuritis