Штучний інтелект та його вплив на права людини у сфері освіти - Булавіна, Світлана Євгенівна (My University, 2025)
Штучний інтелект суттєво змінює сферу освіти, створюючи як нові можливості, так і виклики щодо прав людини. Ось основні аспекти впливу ШІ на права людини у сфері освіти .Тільки комплексний підхід зможе забезпечити гармонійний розвиток суспільства, де технології слугують благу людства, а права людини залишаються непорушними.
Keywords: Міжнародно-правові механізми захисту прав людини; штучний інтелект; права людини; сфера освіти