Оцінки лінійних поперечників класів періодичних функцій багатьох змінних - Федуник, Оксана Володимирівна; Fedunyk, Oksana V. (Інститут математики НАН України, 2007)
Одержано точні за порядком оцінки лінійних поперечників класів в просторі для деяких значень параметрів p та q
Estimates of linear widths of classes of periodic functions of several variables
Keywords: лінійний поперечник; linear width; східчасто-гіперболічна сума Фур'є; step hyperbolic Fourier sum