Methods of Teaching English as a Foreign Language in General Secondary School: Glossary - Шелудченко, Світлана Богданівна; Бойчук, Валентина Михайлівна; Єфремова, Наталія Володимирівна (My University, 2021)
Термінологічний словник із дисципліни «Методика викладання іноземної мови та літератури в закладах загальної середньої освіти» містить терміни, що релевантні теоретичним відомостям про традиційні й інноваційні методи та засоби навчання і практичним способам навчання іноземним мовам. Подано основні поняття, що є облігаторними для опанування нормативною документацією; усвідомлення особливостей організації навчання англійській мові в кореляції з навчанням літературі в початковій / базовій середній / профільній середній школах. Для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності «014 Середня освіта (Мова і література (англійська))» факультету іноземної філології Волинського національного університету імені Лесі Українки та студентів інших закладів вищої освіти зацікавлених запропонованою тематикою.
Keywords: Methods; Teaching; Foreigh Language; General Secondary School; Training Techniques; Skills; 373.016:811.111(03)