Вивчення явищ спадковості та мінливості на прикладі ботанічних об’єктів на уроках біології - Кулик, Яна; Зінченко, Марія Oлександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Ефективне вивчення генетики в шкільному курсі біології має велике значення як для підвищення загального рівня біологічної освіти, так і для розвитку наукового світогляду школярів. Використання інтерактивних методів, залучення ботанічних об’єктів та впровадження сучасних технологій розвиває інтерес до науки та готує молоде покоління до відповідних рішень у сучасному світі, де генетичні знання займають дедалі важливіше місце.
Keywords: спадковість та мінливість; уроки біології; ботаніка; інтерактивні методи навчання; 33