Практика зі спеціальності - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, Yevheniia B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Магістерська практика зі спеціальності 124 Системний аналіз Освітня програма «Консолідована інформація» обсягом 6 кредитів проводиться в третьому семестрі. Вона повинна сприяти максимальному наближенню підготовки магістрів зазначеної спеціальності до умов конкретних установ та організацій, до вирішення реальних проблем, що стоять перед ними в сфері інформаційної діяльності. Практика зі спеціальності є заключною ланкою практичної підготовки студентів, належить до нормативних навчальних дисциплін і має на меті на практиці закріпити здобуті протягом усього часу навчання знання і остаточно сформувати вміння студентів самостійно вести науковий пошук та аналіз, спрямований на розв’язання реальних завдань і проблем. Під час практики: поглиблюються теоретичні знання з усіх дисциплін навчального плану спеціальності «Консолідована інформація»; формуються вміння та навички ведення пошукової, дослідницької та аналітичної діяльності; відбувається перевірка знань та вмінь під час виконання конкретних завдань в установах та організаціях інформаційно-аналітичного профілю; здійснюється підготовка магістрів до державного іспиту; збір матеріалів до виконання магістерської роботи.
Keywords: практика зі спеціальності; виробнича практика; база практики зі спеціальності; інформаційно-пошукова робота; аналітична діяльність; технології обробки даних