Еколого-економічна безпека: курс лекцій - Сак, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання містить курс лекцій з освітнього компоненту «Еколого-економічна безпека», питання для самоконтролю та рекомендовану літературу; охоплює змістові модулі «Концептуальні засади екологічної безпеки», «Теоретико-методичні основи економічної безпеки». Рекомендовано здобувачам освіти галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 051 Економіка за освітньо-професійною програмою «Економіка довкілля і природних ресурсів», галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання.
Keywords: Екологічна безпека; Економічна безпека; Загрози; Ризики; 651.928