Методика викладання психології у закладах вищої освіти - Іванашко, Оксана Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Метою викладання освітнього компонента «Методика викладання психології у закладах вищої освіти» є надання здобувачам освіти систематизованих знань з методики викладання психології у ЗВО та формуванні навичок проведення основних видів навчальних занять. Освітній компонент «Методика викладання психології у закладах вищої освіти» є нормативним освітнім компонентом та складений відповідно до навчального плану підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня, галузі знань С Соціальні науки, журналістика, інформація та міжнародні відносини, спеціальності С4 Психологія за освітньо-професійною програмою Психологія.
Keywords: методика викладання; психологія; заклади вищої освіти; викладання