Теоретичні основи економічного механізму управління природокористуванням - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Східноукраїнський інститут економіки та управління, 2013)
У роботі досліджуються теоретичні основи економічного механізму управління природокористуванням. Визначено основні компоненти економічного механізму та еколого-економічні інструменти. The theoretical foundations of the economic mechanism of environmental management are studied in the paper.
Keywords: економічний механізм; economic mechanism; еколого-економічні інструменти; ecological and economic instruments