Творчість Анні Ерно у світлі феміністичних досліджень - Кравець, Катерина (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Творчість Анні Ерно, однієї з найзначніших французьких письменниць, є яскравим прикладом літератури, що проникає в суть феміністичних проблем сучасності. Її роботи не лише відображають особисті переживання, а й ставлять під сумнів усталені соціальні норми, пов’язані з жіночою ідентичністю, гендерними ролями та правами жінок.
Keywords: творчість Анні Ерно; феміністичні ідеї; гендерна рівність; жіноча ідентичність