Методичні вказівки до проходження переддипломної практики студентами спеціальності 073 «Менеджмент» освітня програма «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» - Черчик, Лариса Миколаївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Методичні вказівки складено відповідно до програми практики, зміст методичних вказівок регламентує мету, зміст і послідовність проведення практики. Рекомендовано студентам 6 курсу спеціальності 073 «Менеджмент», освітня програма «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»
Keywords: переддипломна практика; менеджмент; магістр