Grammar tests. Part I - Жулінська, Майя Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичне видання призначене для проведення занять з англійської мови зі студентами I курсу факультету міжнародних відносин при вивченні дисципліни “Іноземна мова”, програмою якої передбачена робота над засвоєнням граматичних навичок. Основна мета навчально-методичного видання – розвинути, удосконалити й систематизувати навички вживання узгодження часів і пасивного стану в англійській мові. Навчально-методичне видання складається з двох розділів та містить такі граматичні структури: Sequence of tenses; Passive voice. Усі завдання відповідають вимогам сучасної методики викладання іноземної мови. У кожному розділі вправи розташовані в міру зростання складності, що надає викладачу можливість добирати вправи для студентів з різним рівнем підготовки. Вправи можуть бути використані на заняттях з іноземної мови, а також як завдання для самостійної роботи.
Keywords: 811.111’36(079.1)