Międzysektorowa współpraca sieciowa w kontekście ekonomii behawioralnej - Flieger, M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Badana jest sieć międzysektorowa w kontekście ekonomii behawioralnej
Keywords: ekonomia behawioralna; międzysektorowa współpraca