Експериментальна перевірка ефективності організаційно-методичних умов формування інформаційної культури бакалаврів із туризму - Зубехіна, Тетяна Василівна; Zubekhina, Tetiana (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті представлено аналіз наукової літератури щодо формування інформаційної культури бакалаврів із туризму в процесі фахової підготовки; наведено результати педагогічного дослідження процесу формування інформаційної культури бакалаврів із туризму в процесі фахової підготовки; оцінено ефективність організаційно-методичних умов формування інформаційної культури бакалаврів із туризму в процесі фахової підготовки; проаналізовано методики оцінки критеріїв сформованості структурних компонентів інформаційної культури бакалаврів із туризму; охарактеризовано показники сформованості інформаційної культури бакалаврів із туризму. In the article the scientific literature on the formation of bachelors’ of Tourism information culture in the process of professional training has been analyzed. The results of pedagogical research process of formation of bachelors’ of Tourism information culture in the process of professional training have been presented. The efficiency of the organizational and teaching conditions of formation of bachelors’ of Tourism information culture in the process of professional training has been evaluated. The methods of evaluation criteria formation of structural components of bachelors’ of Tourism information culture have been analyzed. Indicators of formation of bachelors’ of Tourism information culture have been characterized.
Еxperimental test of the Effectiveness of the Organizational and Metodological Conditions of Formation of Bachelors’ of Tourism Information Culture
Keywords: інформаційні технології; інформація; педагогічний експеримент; інформаційна культура; бакалавр із туризму; організаційно-методичні умови; information technologies; information; pedagogical experiment; information culture; bachelor of Tourism; organizational and methodological conditions