Особливості природно-заповідного фонду Волині як складової частини екомережі в межах Західного Полісся - Фесюк, Василь Олександрович; Шенгелевич, Тетяна; Fesiuk, Vasyl O.; Shenhelevych, Tetiana (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
В статті розглянуто особливості формування елементів екомережі в зоні Волинського Полісся, природно-заповідний фонд Волині як важливої складової екомережі.

The features forming elements of ecological network in the zone of Volyn Woodlands, the nature reserve fund Volyn region as an important component ecological network are isconsidered in the article
Keywords: ecological network; Nature Reserve Fund; ecological kernels; ecological corridors; natural national park; екологічна мережа; природно-заповідний фонд; екологічна ядра; екологічні коридори; заповідник; природний національний парк