Грає інструментальний ансамбль "Експромт". Частина 1 - Шиманський, Петро Йосипович; Shymanskyi, Petro Yo. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Репертуарний посібник презентує творчість сучасних композиторів В. Власова та Д. Крамера в аранжуванні викладачів інституту мистецтв Східноєвропейського університету ім. Лесі Українки П. Шиманського й А. Кухтюка. Навчальний посібник призначений для студентів ОС "Бакалавр", "Магістр" для вивчення курсу "Інструментальний ансамблевий практикум", "Оркестрове диригування", "Методика роботи з оркестром (ансамблем)"
Keywords: інструментальний ансамбль