Організація занять фізичного виховання в групах фізичної реабілітації при порушеннях постави в студентів із застосуванням калланетики - Дубчук, О.; Dubchuk, О. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано інформацію про стан здоров’я студентської молоді та особливості організації занять фізичного виховання, спрямованих на формування правильної постави. Розроблено та науково обґрунтовано програму занять фізичного виховання із застосуванням калланетики для студентів груп фізичної реабілітації зі сколіозом II–III ступенів. The information about students’ health condition and peculiarities of organization of physical education classes aimed at formation of correct posture is analyzed in the article. The programme of physical education classes using callanetics for students with II–III scoliosis’ degrees were developed and grounded.
Organization of Physical Education Classes in Groups of Physical Rehabilitation with Disturbance of Students’ Posture Using Callanetics
Keywords: порушення постави; фізичне виховання; калланетика; disturbance of posture; physical education; callanetics