Воєнний стан та дія КПК України у часі та просторі - Крикунов, Олександр Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Проаналізовано правовий вплив режимів тимчасової окупації та воєнного стану на застосування вітчизняних кримінальних процесуальних норм у часі та просторі.
Keywords: кримінальне процесуальне право; тимчасова окупація; воєнний стан; дія закону у часі та просторі; кримінальне процесуальне законодавство; 34(082)( 477)