Рекреаційні ресурси Любешівського району Волинської області - Оласюк, Ірина Юріївна; Міщенко, Олена Віталіївна; Olasiuk, Iryna Yu.; Mishchenko, Olena V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Любешівський район Волинської області має обмежені ресурси для розвитку промислового виробництва, а недостатньо родючі ґрунти не сприяють веденню ефективного сільського господарства. Однак, високий коефіцієнт лісистості, гідрографічної мережі можуть слугувати складовими туристсько-рекреаційного потенціалу району й одним із пріоритетним напрямів його розвитку. Мета дослідження − вивчення природних та суспільних рекреаційних ресурсів Любешівського Волинської області.