Розвиток альтернативних видів туризму у Волинській області - Савич, Катерина; Savych, Kateryna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Охаратеризовано альтернативні види туризму Волинської області
Keywords: альтернативний туризм; Волинська область