Менеджмент-ІІ: методичні вказівки до самостійної роботи - Буняк, Надія Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Навчально-методичне видання містить програму дисципліни, рекомендації до вивчення теоретичного курсу, завдання для самостійної роботи, тестові завдання, теми рефератів, питання на залік, рекомендовану літературу.
Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальності 073 «Менеджмент»
Keywords: менеджмент; організація; керівництво; підсистеми менеджменту організації