Особливості підготовки майбутніх соціальних педагогів до профілактики вживання психоактивних речовин - Сидорук, Ірина Ігорівна; Sydoruk, Iryna I. (Wyższa Szkoła Zarządzania i Administracji w Zamościu, 2012)
У статті автор привертає увагу до проблеми вживання психоактивних речовин; актуалізує питання практичної підготовки спеціалістів соціальної сфери у вищих навчальних закладах України і підвищення рівня їх готовності до реалізації превентивних заходів. Розглянуто структуру та зміст навчального курсу з циклу дисципліни вільного вибору студентом “Підготовка соціального педагога до профілактики вживання психоактивних речовин”.
Features of preparation of future social teachers to the prophylaxis of the use of psycho-active substances.
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки педагогічного інституту Східноєвропейського національного університету ім. Л. Українки
Keywords: підготовка соціальних педагогів; профілактика вживання психоактивних речовин; навчальний курс; training social educators; educational course; psychoactive substances prevention