Особливості й тенденції функціонування готельної індустрії Туреччини - Коцан, Наталія; Пасевич, Юрій; Kotsan, Natalia; Pasevych, Yurij (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті висвітлено особливості й тенденції функціонування готельної індустрії Туреччини. Проаналізовано сучасний стану ринку готельних послуг країни. Подано характеристику специфіки послуг у різних за класами готелях. Розглянуто фактори та показано їх вплив на розвиток готельної мережі Туреччини. Проаналізовано значення готельних мереж для туристичної індустрії. Визначено основні переваги та особливості франчайзингу в діяльності готельних ланцюгів країни. Вивчено особливості державної політики в галузі туризму Туреччини. Показано регіональні особливості функціонування готелів досліджуваної території.В статье освещаются особенности и тенденции функционирования гостиничной индустрии Турции. Проанализировано современное состояние рынка гостиничных услуг страны. Осуществлена характеристика специфики услуг в различных по классам гостиницах. Рассмотрены факторы и показано их влияние на развитие гостиничной сети Турции. Проанализировано значение гостиничных сетей для туристической индустрии Турции. Определены основные преимущества и особенности франчайзинга в деятельности гостиничных цепей страны. Изучены особенности государственной политики в области туризма Турции. Показаны региональные особенности функционирования гостиниц исследуемой территории. The article highlights the features and trends in the hotel industry functioning in Turkey. The current state of the hotel services market of the country is analyzed. Characteristic of the specific services of different classes of hotels is revealed. The factors and their impact on the development of the hotel chain in Turkey are studied. Value of hotel chains for the tourism industry of Turkey are analyzed. The main advantages and features of franchising activity in the country hotel chains are observed. The features of the state policy in the field of tourism in Turkey are studied. The regional peculiarities of the studied area of hotels are analyzed.
Features and Trends of Hotel Industry Operation in Turkey
Keywords: Туреччина; готельна індустрія; туризм; готельні ланцюги; франчайзинг; Turkey; hotel industry; tourism; hotel chains; franchising