Організаційна психологія : методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної роботи студентів - Мудрик, Алла Богданівна; Mudrik, A.B. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної роботи студентів побудовані з урахуванням того, що частина матеріалу з курсу вивчається студентами самостійно. За умов, що на лекції відведена незначна кількість годин, то цей вид навчальної діяльності передбачає ознайомлення студентів лише із основними категоріями і поняттями, методами та психологічними теоріями предмета. Виходячи з цього, в навчально-методичному виданні пропонується виклад тем курсу, основні тези теми, основні положення до теми, завдання для самостійної роботи студентів. Завдання сформульовані таким чином, щоб можна було засвоїти основні категорії організаційної психології, історичні передумови і перспективи розвитку організаційної психології, її напрями та галузі, структуру, задачі та методи науки, її міждисциплінарні зв’язки з іншими науками та оволодіти практичними навичками проведення організаційно-психологічних досліджень з використанням основних методів цієї дисципліни. Для цілісного уявлення про навчальний курс у навчально-методичному виданні представлені питання для практичних занять, питання для складання заліку та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Для студентів психологічних спеціальностей, аспірантів, викладачів і всіх, хто цікавиться психологією.
Keywords: організаційна психологія