Формування духовно-моральних цінностей в учнів молодшого шкільного віку як психолого-педагогічна проблема - Потапчук, Тетяна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
The article deals with the spiritual and moral values of pupils of junior school age in psychological and pedagogical researches. It is written that the fundamental spiritual and moral values in the works are Christian - Faith, Hope, У статті розглянуто духовно-моральних цінності учнів молодшого шкільного віку у психолого-педагогічних дослідженнях. Подано, що фундаментальними духовно-моральними цінностями у роботах є християнські – Віра, Надія, Любов, втілені у реальну, а не уявну поведінку. Залучення дітей до абсолютних цінностей можливе за умов їх виховання на народному ґрунті. Love, embodied in real, and not imaginary behavior. Attracting children to absolute values is possible on the condition of their education on the national soil.
Keywords: духовно-моральні цінності; молодший школяр; загальнолюдські цінності; істина; добро; мораль