Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням: програма нормативної навчальної дисципліни - Панченко, Вікторія Валеріївна; Panchenko, Viktoriia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Метою викладання навчальної дисципліни ―Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням‖ є практичне оволодіння студентами іноземною мовою професійного спрямування, формування професійної іншомовної комунікативної компетенції для використання іноземної мови в різних сферах професійної діяльності, формування навичок читання іншомовних текстів за фахом і вміння передавати отриману з них інформацію в усній та писемній формах, розвиток уміння сприймати на слух іншомовну інформацію і будувати мовленнєву поведінку в ситуаціях професійного спілкування.
Робоча програма для студентів спеціальності 11 Математика та статистика 014.04 Середня освіта (математика), 111 Математика Освітньо-кваліфікаційний рівень - бакалавр