Academic Writing - Гончар, Катерина Леонідівна; Троцюк, Аїда Миколаївна; Тригуб, Галина Василівна; Хникіна, Оксана Олександрівна; Ясінська, Оксана Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчально-методична розробка «Academic Writing» укладена відповідно до вимог робочої навчальної програми курсу «Наукова комунікація іноземною мовою» для студентів ОКР «магістр». У навчально-методичній розробці розглянуто особливості англомовного академічного дискурсу. Увага приділяється характеристикам академічних текстів, написанню анотацій, рефератів, тез доповідей, курсових та дипломних робіт. Призначена для студентів ОКР «магістр» денної та заочної форм навчання.
Keywords: наукова комунікація англійською мовою; магістр; геодезія; картографія та землеустрій; 811.111’42:001.891(072)