Хімія ліпідів. Конспект лекцій: вибрані теми - Кадикало, Елла Максимівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Конспект лекцій містить теоретичний матеріал згідно вимогам освітньопрофесійної програми «Хімія» і призначений для вивчення дисципліни «Хімія ліпідів» на другому (магістерському) рівні вищої освіти. Структура навчальнометодичного видання базується на програмі даної навчальної дисципліни. Конспект лекцій включає в себе зміст окремих вибраних тем навчальної дисципліни, той необхідний мінімум теоретичного матеріалу, який потрібний для вивчення хімії ліпідів. Теми ілюстровані схемами, таблицями, хімічними формулами ліпідоподібних сполук, які дозволяють глибше зрозуміти і засвоїти матеріал. Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 102 Хімія.
Keywords: Конспект лекцій; Хімія ліпідів; 547.915(075.8)