Інформаційно-комунікаційні технології в галузі знань [Електронне видання]: метод. вказівки до лабор. занять - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання призначене для проведення лабораторних занять із дисципліни «Інформаційно-комунікаційні технології в галузі знань».
Рекомендовано здобувачам освіти першого курсу бакалаврату, спеціальності 051 Економіка, освітньо-професійної програми (ОПП) Аналітична економіка; спеціальності 071 Облік і оподаткування, ОПП Облік і оподаткування; спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, ОПП Фінанси і кредит; спеціальності 073 Менеджмент, ОПП Менеджмент; спеціальності 075 Маркетинг, ОПП Маркетинг; спеціальності 076 Підприємництво та торгівля, ОПП Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; економіка; управління; 33:004.9(072)