Внутрішні та зовнішні загрози інформаційної безпеки підприємства в умовах неоіндустріального суспільства - Низюк, Єлизавета Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Пріоритетним напрямком у процесі формування та забезпечення інформаційної безпеки будь-якої компанії є збереження в таємниці комерційно важливої інформації, що дозволяє успішно конкурувати на ринку виробництва та збуту товарів і послуг. Це, природно, вимагає конкретних дій, спрямованих на захист інформації з обмеженим доступом. Як свідчить вітчизняна і закордонна преса, кількість злочинів в інформаційній сфері не тільки не зменшується, але й має досить стійку тенденцію до росту
Keywords: Інформаційна безпека; внутрішні загрози інформаційної безпеки підприємства; зовнішні загрози інформаційної безпеки підприємства