Аутоморфізми повної напівгрупи стискуючих монотонних перетворень булеану - Жуковська, Тетяна Григорівна; Zhukovska, Tetiana H. (My University, 2013)
Вивчається будова аутоморфізмів повної напівгрупи стискуючих монотонних перетворень булеану. On automorphisms of the semigroup of order-decreasing order-preserving full transformations of the boolean are studied.
On automorphisms of the semigroup of order-decreasing order-preserving full transformations of the boolean
Жуковська Тетяна Григорівна - старший викладач кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: перетворення; булеан; стискуючий; монотонний; transformation; boolean; order-decreasing; order-preserving