Психологія : програма нормативної навчальної дисципліни для студентів ІІФ заочної ф.н. - Кордунова, Наталія Олександрівна; Kordunova, Nataliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Видання містить матеріали щодо структури програми нормативної навчальної дисципліни «Психологія». Рекомендовано для студентів галузі знань 0203 «Гуманітарні науки» напряму підготовки 6.020303 Філологія («Мова та література» (англійська, німецька, французька)) заочної форми навчання.
Keywords: психологія; програма; інститут іноземної філології; тематичний зміст курсу